KENNEL ÚNICO PERRITO

Velkommen som valpekjøper!

Kennel Único Perrito ligger landlig til ved skog og sjø mellom de to byene Fredrikstad og Moss på Østlandet. Hundene våre er en del av familien; de går fritt rundt omkring både i huset og i hagen. De går turer og leker mye ute i naturen rundt huset.

Velkommen til å kjøpe valp fra vår kennel! Vi ønsker at du og din familie er blant de privilegerte som har tid og anledning til å ha hund. Det er hele familien som da blir hundeeiere. Selv om barna i familien ønsker å ta sin del av ansvaret i hundeholdet, skal hovedansvaret hvile på en voksen. Det er også viktig å være klar over at det å bli hundeeier gjelder for mange år framover. Det er  vanlig at dvergpinschere blir opp mot 15 – 18 år gamle!

En valp er ikke en "ting" man skaffer seg fordi den er liten og søt. En valp er et levende individ som skal utvikle seg fra å være en vimsete og lykkelig liten valp til å bli en harmonisk og lykkelig voksen hund. Vi anbefaler ikke familier med små barn å skaffe seg valp. Det vil være uheldig for en liten valp og et lite barn å måtte "konkurrere" om oppmerksomhet, omsorg og oppdragelse i oppveksten.

Valpen skal utvikle seg både legemlig og mentalt. Den har fått en god start i livet hos oss som oppdrettere, og det er svært viktig at valpen får riktig stell, riktig omsorg, mye kjærlighet, og klare grenser på en positiv og kjærlig måte hjemme hos deg. Tiden fra valpen er født og fram til 3 måneders alder regnes som den aller viktigste i valpens liv når det gjelder den mentale utvikling og tilpasning til omverden/samfunnet. Det er også viktig å tenke på at en liten valp ikke kan være alene den første tiden. Den akkurat har blitt tatt vekk fra moren sin, og den ikke er vant til å være alene. Derfor må den vennes til dette gradvis, og det er derfor nødvendig å ta seg fri fra jobb/skole en stund. Deretter er det fint for valpen at du får noen til å komme innom en gang om dagen slik at valpen får en liten luftetur og får gjort fra seg utendørs. Dette for en periode når du er på jobb/skole.

Kennel Único Perrito ønsker at hundeholdet skal bli til glede i mange år framover; både for våre valpekjøpere og for deres hunder! Vi krever ikke at du som hundeeier skal stille ut valpen/hunden, selv om vi selvfølgelig ville være kjempeglade dersom du ønsker dette.  Det eneste vi krever er at du som hundeeier gir valpen en god oppvekst slik at dere kan få et langt og lykkelig liv sammen!

Når du kjøper valp hos oss får du med en valpepakke som består av valpefór, et valpehalsbånd med kobbel, en liten tang til å klippe små valpeklør med, en leke og et pledd som har den velkjente lukten hjemmefra. Du får også med en mappe som inneholder nyttige opplysninger om valper generelt og dvergpinschere spesielt, samt fotografier og DVD fra valpetiden m.m. Valpen er også vaksinert med valpevaksine, er chipmerket og leveres med EU-pass. Valpen er valpeforsikret i Agria. Forsikringen må du selv må fornye/videreføre. Vi benytter Kjøpeavtale/Kjøpekontrakt utarbeidet av Norsk Kennel Klubb.

Velkommen som valpekjøper hos Kennel Único Perrito!

Logrende hilsen Alice E Holmen

 
Spesialoppdrett av dvergpinscher
NYHETER  |  VÅRE HUNDER  |  VÅR KENNEL  |  VALPER  |  KULL  |  FOTO  |  LINKER  GJESTEBOK  |  KONTAKT  |  KOMPETANSE & AVLSTRATEGI